Vertskapet

Helena & Hans Frogner

Kvarstad Gård drives av ekteparet Helena og Hans Frogner. Hans er vokst opp på gården, er tredje generasjon Frogner her, og han har drevet gården siden 1982. Helena har vokst opp på en gård i Jämtland (Sverige), og kom til Kvarstad Gård i 2011. Sammen har de utviklet gården fra å ha vært et tradisjonelt jord og skogbruk til å også omfatte turisme, selskap, gårdsbutikk og sjokoladefabrikk.


På Kvarstadsetra, midt i Birkebeinertraseen driver Helena og Hans kafe på sommeren, og den har blitt utrolig populær i løpet av de 5 årene den har vært åpen. Nylig kjøpte de også det som en gang var sørgående kro på Rudshøgda (6km fra gården) ved E6 der gårdens sjokoladeproduksjonen skal flyttes snart. I lokalene der skal det også åpnes lokalmatbutikk og kafe. Åpning på Rudshøgda blir i første halvdel av 2021.

 

På fritiden er Hans ofte ute på lange sykkelturer eller løpeturer, og Helena spanderer kvalitetstid med sine hester. Vinterstid liker de begge å gå lange skiturer, helst i Ringsakerfjellet. Med andre ord er de to veldig aktive personer som liker å være ute i naturen.

 

Følg oss på sosiale medier

Samarbeidspartnere

© All Rights Reserved

Helena & Hans Frogner ønsker dere hjertelig velkommen til Kvarstad Gård

Gårdsbutikken/kaféen er selvbetjent   |   Åpen hver dag fra kl. 10.00 til kl. 21.00 - året rundt