Jobb med oss!

PÅ KVARSTAD SJOKOLADE

Kvarstad Sjokolade åpner ny sjokoladefabrikk på Rudshøgda, og vi gleder oss til åpne dørene til våren. Her vil vi også presentere en spennende kafé og butikk. Vi jobber nå med å renovere det som en gang var den sørgående kroen på Rudshøgda. Dette betyr at vi også må utvide vårt team og ansette flere i vår virksomhet. Vil du være med i teamet vårt i et kreativt og sosialt miljø?

OBS! Søknadsfristen er over, men dere kan fortsatt søke jobb hos oss og hvis vi får en ledig stelling som kan passe deg framåver vil du høre fra oss.


Vi trenger deg som:


· Har erfaring fra lignende virksomhet og liker å ta ansvar

· Liker å jobbe i et hektisk miljø

· Er sosial og kundeorientert

· Lærer raskt og kan ha flere baller i luften samtidig/mangfoldig

· Er fleksibel og løsningsorientert


Har du dessuten erfaring fra matlaging, restaurant, kafé, handel eller service er det ett stort pluss. Vi har behov for kjøkkenpersonale/kjøkkenansvarlig, barista, servering og medarbeidere i sjokoladeproduksjonen. Er du interessert i noe av dette og tror du er den vi leter etter? Fyll ut skjemaet! Så vil du høre fra oss.

OBS! Søknadsfristen er over, men dere kan fortsatt søke jobb hos oss. Blir det  en ledig stilling, som kan passe for deg  vil du høre fra oss.


Om virksomheten og stillingene

Kvarstad Sjokolade er en familiebedrift hvor vi verdsetter fellesskap, takknemlighet og respekt for hverandre. Som en del av vårt team, får du mulighet til å utvikle deg i et positivt og utviklende miljø der alle skal føle seg sett og hørt. Effektivitet og fleksibilitet er viktig for oss, og vi leter etter deg som er bekvem med å kunne ta ansvar og jobbe med ulike arbeidsoppgaver om det skulle behøves. Vi trenger både helårsansatte og ekstrapersonell til sjokoladeproduksjon, kafè og butikk.

Som barista/servering bør du:

· Være sosial og utadvent

· Være serviceminded og forstå gjestenes behov

· Være effektiv og positiv også under press

· Kunne arbeide både selvstendig og i team

· Klare å håndtere flere ulike arbeidsoppgaver fra dag til dag

· Ha en "passion" for god mat og et godt felleskap

Som kjøkkenpersonale må du:

· Kunne ta ansvar og motivere andre

· Planlegge og forberede servering

· Kunne jobbe både selvstendig og i team

· Kunne bidra til utvikling av konsept og menyer

· Ha en "passion" for god mat og et godt felleskap

Som produksjonsmedarbeider bør du:

· Kunne kombinere nøyaktighet med effektivitet

· Være kreativ, lett på føttene og stabil på hånden

· Kunne håndtere flere ulike faser av produksjonen etter opplæring

· Forstå viktigheten av nøyaktighet i sjokoladetilvirkningen

· Kunne jobbe både selvstendig og i team

· Ha en "passion" for god mat og et godt felleskap